1. Haberler
  2. Magazin
  3. Safiye Soyman Oğlu Harun Akaröz’ün Vefatıyla Yıkıldı

Safiye Soyman Oğlu Harun Akaröz’ün Vefatıyla Yıkıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Safiye Soyman Evlat Acısıyla Yıkıldı

Safiye Soyman Evlat Acısıyla Yıkıldı

Ünlü sanatçı Safiye Soyman, 24 yıldır MS (Multiple Skleroz) hastalığı ile mücadele eden oğlu Harun Akaröz’ün ani vefatıyla büyük bir acı yaşadı. 52 yaşındaki Akaröz, bir anda fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahalelere rağmen, solunum yetmezliğine bağlı rahatsızlıkları nedeniyle dün hastanede yaşamını yitirdi.

Safiye Soyman Oğlu Harun Akaröz'ün Vefatıyla Yıkıldı

Ölüm Haberinin Ardından Köyüne Gitti

Oğlunun vefat haberini alan Soyman, Bodrum’da bulunduğu sırada hemen Akaröz’ün iyileşmesi için yaz aylarını geçirdiği Yeşilbaşköy köyüne gitti. Bu zor gününde ona, Faik Öztürk ile kızı Ümran Akaröz de destek oldu.

“Allah Bana Sabır Versin”

Evlerinin önünde gözyaşları döken Safiye Soyman, duygularını şu sözlerle ifade etti: Sana nasıl dayanacağım? Günde 15 kere görüntülü konuşuyorduk. Beni beklemiş yavrum. 45 gün çekimden sonra geldim ki beni beklemiş annem. Nasıl dayanayım? Allah bana sabır versin. Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Her şeyler onun içindi, organik beslensin diye.

Safiye Soyman Oğlu Harun Akaröz'ün Vefatıyla Yıkıldı

Ağabeyi ekti, biçti, ev yaptırdı ona. 6 ay Bodrum’da, 6 ay burada yaşatıyordum. Nefes alsaydın yavrum. Nasıl dayanacağım sana? Bu nasıl bir sabır, nasıl sabredeceğim? Evlat acısı çok kötü. Nefes alsın diye köyde ev yaptırdık. O melek oldu, melek oldu benim oğlum. Dayanılacak gibi değil.

Cenaze Töreni Bugün Gerçekleşecek

Harun Akaröz’ün cenazesi, Ağlasun Devlet Hastanesi’ndeki işlemlerin tamamlanmasının ardından Muğla’nın Bodrum ilçesine gönderildi. Cenazenin bugün ikindi vakti Gündoğdu beldesi mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Safiye Soyman Oğlu Harun Akaröz’ün Vefatıyla Yıkıldı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin