1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Kulübü, Kalamış’taki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde Yüksek Divan Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının açılış konuşmasının ardından yönetim kurulu faaliyet raporunun görüşülmesi aşamasına geçildi. Faaliyet raporunu okuyan Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, sözü şube sorumlularına bıraktı.

“Karanlık yapıya karşı tavrımızın net olduğunu vurgulamak istiyorum”

Şube sorumlularının branşlarla ilgili verdiği bilgilerin ardından yeniden kürsüye gelen Kızılhan, önemli bir noktaya dikkat çekti: “3 Temmuz kumpasının üzerinden 13 yıl geçti. Bu karanlık yapıya karşı tavrımızın net olduğunu ve mücadelemizin asla bitmeyeceğini bir kez daha vurgulamak istiyorum.”

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı

“Yapılan haksızlıklar, yapılan kayrılma tüm Türkiye’nin gözü önünde oldu”

Futbolda yeni sezona ilişkin beklentilerini dile getiren Kızılhan, şu değerlendirmelerde bulundu: “Yapılan haksızlıklar ve kayrılmalar, tüm Türkiye’nin gözü önünde gerçekleşti. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde elde ettiğimiz galibiyetle, şampiyonluğu kimin hak ettiğini bir kez daha gösteren takımımıza minnettarız. Mourinho liderliğinde bu sezonun Fenerbahçe için büyük başarılara sahne olacağına tüm kalbimizle inanıyoruz.”

“Fenerbahçe bir ve beraber olursa tüm zorlukları aşacak güce sahiptir”

Başkan Ali Koç’un Bodrum’daki açıklamalarının amacından saptırılmaya çalışıldığına değinen Kızılhan, sözlerine şöyle devam etti: “Fenerbahçe bir ve beraber olursa tüm zorlukları aşacak güce sahiptir. Fenerbahçe, dünyanın en büyük spor kulübü olarak anılıyor. Marka değeri ile kıyasladığımızda, bizim kadar farklı branşta aktif başka bir spor kulübü bulunmuyor. Fenerbahçe, bu branşlarda sadece aktif değil, hepsinde zirve yarışı içerisinde. Rakipler değişiyor ama Fenerbahçe adı her zaman aynı yerde kalıyor.”

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin