1. Haberler
  2. Spor
  3. Eda Erdem Dündar’dan 2024 Paris Olimpiyatları İçin Açıklamalar

Eda Erdem Dündar’dan 2024 Paris Olimpiyatları İçin Açıklamalar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaplan Eda Erdem Dündar’dan Olimpiyat Açıklamaları

Kaplan Eda Erdem Dündar'dan Olimpiyat Açıklamaları

İHA 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine özel açıklamalarda bulundu.

“Takım büyük bir özveriyle çalışıyor”

Milletler Ligi’nin ardından kısa bir ara verildiğini ve yaklaşık 20 gündür kampa devam ettiklerini belirten Erdem, şunları ifade etti: “Maç saatleri erken olduğu için antrenörümüz top idmanlarını sabah saatlerine aldık. Bu durum, sabahları yapılan top idmanlarının, maç saatine hazırlık açısından olumlu etkisi oldu. Takım olarak büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Heyecanımız dorukta, artık sadece az bir süre kaldı.”

Eda Erdem Dündar'dan 2024 Paris Olimpiyatları İçin Açıklamalar

“Biz yaptığımız işi, en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz”

Olimpiyatlara 3. kez katılmanın getirdiği deneyimle, takım arkadaşlarıyla fikir alışverişi yaptığını belirten 37 yaşındaki voleybolcu, şu şekilde devam etti: “İlk defa katıldığımda çok heyecanlıydım ve benim oynadığım Londra Olimpiyatları tarihte en iyi organize edilen olimpiyatlar arasında anılıyor. Tokyo’dan sonra Paris’in de Londra ile yarışacak şekilde hazırlandığını duyuyoruz. Olimpiyatlar sporun zirvesi, ama biz yaptığımız işi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Takım arkadaşlarıma fazla stres yüklememeye çalışıyorum. Olimpiyat köyünde çok güzel aktiviteler var; başarılı sporcularla aynı ortamda yemek yiyecek ve yan yana yürüyüp sosyal bir ortamda bulunacaklar. Takımda herkes bu deneyim için çok heyecanlı. İlk defa katılacak olan sporcu arkadaşlarım için Paris, unutulmaz bir deneyim olacak.”

“Bizim grubumuz zorlu ama biz hazırız”

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu’nda Hollanda, Dominik Cumhuriyeti ve İtalya ile karşılaşacakları mücadeleleri değerlendiren Kaptan Eda Erdem Dündar, şu ifadeleri kullandı: “Bence bu üç takım da oldukça iyi oynuyor. Hollanda’nın son dönemde yükselen bir grafiği var; olimpiyatlara katılmaları beklenmiyordu ama Milletler Ligi’nde harika bir performans sergilediler. Takım olarak güzel bir kimyaları var ve ilk maçımızı onlarla yapacağız. Olimpiyatlarda hiç kolay takım yok; orada hak eden 12 takım yarışıyor. O maç geldiğinde, iyi olan taraf kazanacak. Hollanda maçıyla başlayacağız ve bu, bizim için önemli bir mücadele olacak. Dominik Cumhuriyeti ise çok iyi bir jenerasyona sahip; yıllardır birlikte oynayan bir ekipleri var ve bu da onları çok güçlü kılıyor. Olimpiyatlarda geçmişi olan bir takım ve onları da çok iyi biliyoruz. İtalya ise bu yıl mükemmel bir kadroya sahip ve turnuvanın favori takımlarından biri olarak öne çıkıyor. Olimpiyatlarda her zaman sürprizler olabilir. Bizim grubumuz zorlu, ama biz buna hazırız.”

“Lütfen bizi desteklemeye devam edin”

Kendilerini destekleyen vatandaşlara olan mesajında Dündar, şunları söyledi: “Öncelikle iyi ki varsınız. Sizin desteğinizi her zaman hissediyoruz ve bu bizim için çok önemli. Paris için sizler gibi çok heyecanlıyız. Ekran başında yine sizleri ekrana kilitleyecek ve iyi bir voleybol keyfi yaşatacağız. Lütfen bizi desteklemeye devam edin.”

Eda Erdem Dündar'dan 2024 Paris Olimpiyatları İçin Açıklamalar
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Eda Erdem Dündar’dan 2024 Paris Olimpiyatları İçin Açıklamalar
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin