1. Haberler
  2. Spor
  3. 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda Filenin Sultanları ve Voleybol Heyecanı

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda Filenin Sultanları ve Voleybol Heyecanı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda Voleybol Heyecanı

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Voleybol Heyecanı

Fransa’nın ev sahipliğinde 27 Temmuz – 11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 33. Yaz Olimpiyat Oyunları, birçok branşta olduğu gibi voleybolda da büyük bir heyecan yaratacak. Türkiye’nin takım sporlarında temsil edildiği tek branş olan voleybolda, son dakika sürprizleri yaşandı.

Daniele Santarelli yönetimindeki Filenin Sultanları’nın kadrosunda önemli bir değişiklik yapıldı. İlk olarak açıklanan Olimpiyat Oyunları kadrosunda yer alan Tuğba Şenoğlu, son anda kadrodan çıkarıldı ve onun yerine İlkin Aydın alındı. Bu değişiklik, voleybolseverler arasında merak uyandırdı.

Filenin Sultanları’nın 2024 Paris Olimpiyatları için belirlenen 12+1 kişilik kadrosunda, Beyza Arıcı ise +1 olarak yer almaya devam ediyor. Takımın bu yeni kadrosuyla neler başaracağı ise büyük bir merakla bekleniyor.

Tuğba Şenoğlu İvegin’in menajerlik şirketi Shining Stars Women, milli voleybolcunun kadrodan çıkarılmasının ardından sosyal medya üzerinden dikkat çekici paylaşımlarda bulundu. Şirket, Bakara suresi 216. ayetini paylaşarak “Sizin için şer görünende hayır, hayır görünende şer vardır. Siz bilmezsiniz, Allah bilir.” ifadelerini kullandı. Ayrıca, “Olimpiyatlar sonrasını bekleyelim, şimdilik bu kadar. Desteğiniz için teşekkür ederiz.” şeklinde bir açıklama yaptılar.

Filenin Sultanları’nın Maç Programı

Filenin Sultanları'nın Maç Programı

Grup aşamasında üç maç oynayacak olan Filenin Sultanları’nın maç programı ise aşağıdaki gibidir:

  • 29 Temmuz – 10.00 Türkiye-Hollanda
  • 1 Ağustos – 10.00 Türkiye-Dominik Cumhuriyeti
  • 4 Ağustos – 10.00 Türkiye-İtalya

Bu maçlar, Türkiye’nin uluslararası arenada voleyboldaki başarısını sürdürüp sürdüremeyeceğini gösterecek önemli karşılaşmalar olacak. Tüm voleybolseverlerin dikkatle takip edeceği bu maçlar, Türkiye’nin olimpiyat tarihindeki yerini pekiştirmek adına büyük bir fırsat sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2024 Paris Olimpiyat Oyunları’nda Filenin Sultanları ve Voleybol Heyecanı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin