1. Haberler
  2. Spor
  3. Başakşehir, La Fiorita’yı 6-1 Yenerek İyi Bir Başlangıç Yaptı

Başakşehir, La Fiorita’yı 6-1 Yenerek İyi Bir Başlangıç Yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başakşehir, La Fiorita’yı 6-1 Mağlup Etti

Başakşehir, La Fiorita'yı 6-1 Mağlup Etti

UEFA Konferans Ligi ikinci eleme turu ilk maçında İstanbul ekibi Başakşehir, San Marino temsilcisi La Fiorita’yı 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek iyi bir başlangıç yaptı. Karşılaşmanın ardından Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“Bir gol daha atabilsek rekor kıracaktık”

Atan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Planlarımız kusursuza yakın işledi. En büyük amacımız maça hızlı bir başlangıç yaparak erken gol atmaktı. Oyuncularım, maçı boyunca ciddiyetlerini asla kaybetmediler. Bir gol daha atabilseydik, Türk takımlarının Avrupa’daki rekorunu kırmış olacaktık ama bu fırsatı değerlendiremedik. Maçtan önceki tek endişemiz, erken ritim bulamamaktı; ancak bu konuda başarılı olduk. Şimdi ikinci maça odaklanacağız.”

“Aramıza katılacak 3-4 oyuncu olacak”

Çağdaş Atan, kadro derinliğiyle ilgili olarak da, “Lig sezonuna 6-7 maç oynamış olarak gireceğiz. Aramıza katılacak 3-4 oyuncu olacak. Elimizdeki oyunculardan daha iyisini bulmakta zorlanıyoruz, bu nedenle takımımızı geçen seneden daha güçlü hale getirmek istiyoruz. Hem kupada, hem ligde, hem de Avrupa’da elimizden gelenin en iyisini yapma gayretindeyiz.” şeklinde konuştu.

“Bize sürpriz yaptı”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın stadyumda maçı takip etmesiyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Çağdaş Atan, “Cumhurbaşkanımız bize sürpriz yaptı, maça gelerek bizi onurlandırdı. Kendisiyle ilk kez tanışma fırsatı buldum. Ayrıca, bu hafta çocukları olan Serdar ve Berkay’a altın hediye etti. Bu stadyumun açılışında Volkan’ın attığı gol de aklımda.” ifadelerini kullandı.

Başakşehir, La Fiorita'yı 6-1 Yenerek İyi Bir Başlangıç Yaptı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başakşehir, La Fiorita’yı 6-1 Yenerek İyi Bir Başlangıç Yaptı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin