1. Haberler
  2. Magazin
  3. Sezen Aksu’ya Yapılan Dolandırıcılık Olayı

Sezen Aksu’ya Yapılan Dolandırıcılık Olayı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sezen Aksu’ya Yönelik Dolandırıcılık Olayı

Sezen Aksu'ya Yönelik Dolandırıcılık Olayı

Güvenlik güçleri, dolandırıcılık olaylarının artış gösterdiği günümüzde vatandaşları sürekli olarak dikkatli olmaları konusunda uyarıyor. Özellikle telefon dolandırıcılığı, son zamanlarda ciddi bir tehdit haline geldi. Bu tuzağa düşenlerden biri de Türk müziğinin efsanevi ismi “Minik Serçe” olarak bilinen Sezen Aksu oldu.

Aksu, Beyoğlu Belediyesi Başkan Yardımcısı sıfatıyla aranan dolandırıcılar tarafından, kimsesiz çocuklar için bağış toplandığına dair kandırıldı. Dolandırıcılar, Aksu’ya bu konuda yardım teklifinde bulundular ve duygusal bir yaklaşım sergileyerek onu ikna etmeye çalıştılar.

420 Bin TL’ye Anlaştı

Sezen Aksu, yapılan bu yardım çağrısını değerlendirdi ve dolandırıcıların teklifiyle 420 bin TL’ye anlaştı. İlk etapta, arayanların hesabına 220 bin TL gönderdi. Ancak dolandırıcılığın boyutunu tam olarak kavrayamadı.

Aksu’nun Asistanı Durumu Fark Etti

EKOL TV’den Dilek Yaman’ın haberine göre; Aksu’nun asistanı, bu durumdan şüphelenerek Beyoğlu Belediyesi ile irtibata geçti. Belediye yetkilileri, böyle bir bağış kampanyasının kesinlikle olmadığını belirterek durumu Aksu’ya bildirdi.

Soluğu Poliste Aldı

Sezen Aksu, dolandırıldığını anladıktan sonra soluğu polis merkezinde aldı. Aksu’nun asistanı ise olayla ilgili tanık sıfatıyla ifade verdi ve sürecin ilerlemesine yardımcı oldu. Bu olay, dolandırıcılığın ne kadar yaygın ve tehlikeli bir sorun olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sezen Aksu’ya Yapılan Dolandırıcılık Olayı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin