1. Haberler
  2. Spor
  3. Yunus Akgün’ün Hellas Verona Macerası Yaklaşıyor

Yunus Akgün’ün Hellas Verona Macerası Yaklaşıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray altyapısından yetişen ve 2018-19 sezonunda Fatih Terim’in gözüne giren Yunus Akgün, 2021-22 sezonunda Adana Demirspor’a kiralık olarak gönderilmişti. Vincenzo Montella’nın çalıştırdığı Adana Demirspor’da başarılı performans sergileyen genç yetenek, 34 maçta 8 gol atıp 9 asist yaparak dikkatleri üzerine çekmişti.

Yunus Akgün'ün Hellas Verona Macerası Yaklaşıyor

“Kulüp Bul” Talimatı

Leicester City’ye kiralanmasının ardından Yunus Akgün, Enzo Maresca’nın görev yaptığı takımda sadece 9 maçta forma şansı bulabildi. Florya’ya dönmeyi tercih eden Yunus, Hakim Ziyech ve Barış Alper Yılmaz’ın önünde yer bulmakta zorlandığı için menajerine “bana kulüp bul” talimatı verdi.

Yunus Akgün'ün Hellas Verona Macerası Yaklaşıyor

Hellas Verona Devrede

Avrupa’nın çeşitli kulüplerinin ilgisini çeken Yunus Akgün için Serie A’da forma giymek istediği belirtiliyor. Geçtiğimiz sezonu 13. sırada tamamlayan Hellas Verona’nın, Galatasaray ile Yunus Akgün için görüşmelere başladığı ve transfer için adımlar attığı ifade ediliyor.

Kiralık Anlaşma Yakın

Yunus Akgün’ün milli takım hocası Paolo Zanetti’nin de onayını aldığı ve Galatasaray’ın oyuncusunu satın alma opsiyonuyla kiralamaya yakın olduğu belirtiliyor. 10 kez milli formayı giyen genç yetenek, 2 gol atarken, Hellas Verona macerasının yaklaşmakta olduğu konuşuluyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yunus Akgün’ün Hellas Verona Macerası Yaklaşıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin