1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor Süper Lig’e Yükseliş 50. Yıl Kutlamaları

Trabzonspor Süper Lig’e Yükseliş 50. Yıl Kutlamaları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AA Trabzonspor Kulübü, o dönem birinci lig olarak adlandırılan Süper Lig’e çıkışının 50’nci yılını, 1 Ağustos’ta kutlayacak. Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzonspor’un 1973-1974 sezonunda Türkiye İkinci Lig Kırmızı Grup şampiyonu olarak birinci lige (Süper Lig) yükselmesinin 50’nci yılını, çeşitli etkinliklerle kutlayacağını belirtti.

“Herkesi Anacağız”

Futbolda Anadolu ihtilali için ilk adımın atılmasında emeği geçenler ile bir araya gelerek söz konusu sezonda yaşananları hatırlamak, yeni kuşaklara anlatmak ve o günleri anmak için “Süper Lig’de 50. Yıl” adı altında organizasyon düzenlediklerine işaret eden Ören, şunları kaydetti:

  • O sezonun yöneticisinden teknik adamına, A takım futbolcusundan genç takım oyuncusuna, malzemecisinden personeline, hakemlerinden maskotlarına, o günleri yazıları ve fotoğraflarıyla ölümsüzleştiren gazeteci, yazar ve foto muhabirlerine kadar emeği geçen herkesi saygı ve minnetle aramızdan ayrılanları da rahmetle anacağız.

Ören, 50 yıllık bir destanın adımlarının atıldığı o şanlı günlerin hatıralarını, yaşayanlarla birlikte anacakları etkinlikte kendileriyle paylaşılacak anıları ve görselleri, geleceğe miras kalabilmesi için kitap haline getireceklerini ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzonspor Süper Lig’e Yükseliş 50. Yıl Kutlamaları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin