1. Haberler
  2. Spor
  3. Beşiktaş Transfer Basın Toplantısı

Beşiktaş Transfer Basın Toplantısı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’ın yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Slovenya’nın Maribor şehrinde siyah-beyazlıların yeni transferi Ciro Immobile, İkinci Başkan Hüseyin Yücel ve Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, basın toplantısında soruları yanıtladı.

Hüseyin Yücel ve Feyyaz Uçar Açıklamaları

Feyyaz Uçar, transfer çalışmaları hakkında şunları söyledi: “Heyecanlıyım, mutluyum. Son yıllarda olmayan bir şey oluyor, takımı hocaya hazır teslim ediyoruz. Tüm teknik direktörler, bütün kadrolarını hazır şekilde görmek isterler.”

Uçar, Immobile’nin transferi için teşekkürlerini şu şekilde iletti: “Immobile’ye hoş geldin diyorum. Biz geldikten sonraki transferlere bakarsak, gerçekten Beşiktaş’a yakışır, doğru, faydalı transferler yaptığımızı düşünüyoruz.”

Hüseyin Yücel ise Immobile’nin Beşiktaş’a fedakarlık yaparak geldiğini belirtti ve şunları ekledi: “Yeni transferimizin Beşiktaş’a, taraftarımıza, camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Immobile’nin fedakarlığı takdire şayandı.”

Transferde Son Durum

Yücel, transferde es vereceklerini belirtti ve şu ifadeleri kullandı: “Oyuncularımızı kampa yetiştirmek çok önemliydi. Şimdi biraz ‘es’ verme zamanı. Transferlerimiz çok iyi ancak rehavete kapılmamalıyız. Giovanni van Bronckhorst’un raporu doğrultusunda takımı tamamlayacağız.”

Yücel, transfer sürecinde yaşananları özetledikten sonra şu sözlerle devam etti: “Bundan dolayı ayrıca Ciro Immobile’ye teşekkür ediyorum. Beşiktaş olarak hedeflerimiz büyük. Kenetlenip Beşiktaş’ı şampiyonluk yolunda en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Beşiktaş Transfer Basın Toplantısı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin