1. Haberler
  2. Spor
  3. Necla Güngör Kıragası’nın İsviçre Maçı Değerlendirmesi

Necla Güngör Kıragası’nın İsviçre Maçı Değerlendirmesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İHA 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup’ta oynanan karşılaşmada A Milli Kadın Futbol Takımı, evinde konuk ettiği İsviçre’ye 2-0 mağlup oldu. Maç sonrası teknik direktör Necla Güngör Kıragası, basın toplantısında maçı değerlendirdi.

“Herkese ilgi ve destekleri için teşekkür ederim”

Necla Güngör Kıragası'nın İsviçre Maçı Değerlendirmesi

Mağlubiyet sonrası 3. sıraya gerileyen Türkiye’nin teknik direktörü Necla Güngör Kıragası, şu açıklamalarda bulundu: “Herkese ilgisi ve desteği için teşekkür etmek istiyorum. Maça iyi başladık, ilk yarıda iyi mücadele ettik. Ancak ikinci yarıda rakibin fiziksel üstünlüğü etkili oldu. Önümüzde Macaristan maçı var. O maça odaklanacağız. Bu takımı play-off’ta göreceksiniz. Oyuncularımın mücadelesinden gurur duyuyorum.”

“Eskiden ezilirdik, ancak bugün mücadele ettik”

Basın mensuplarının motivasyon düşüklüğü ve Macaristan maçı hakkında soruları üzerine Kıragası şunları söyledi: “Devre arasına yorgun girdik. Rakip İsviçre, oyuncularımıza zorlu bir mücadele sundu. İkinci yarıda fiziksel olarak düştük, ancak yine de teslim olmadık. Eskiden ezilirdik, ama bugün mücadele ettik. Macaristan maçına diri çıkacağız.”

“Macaristan karşısında iyi bir performans sergileyeceğiz”

Kıragası, FIFA sıralamasında İsviçre’nin 24, Macaristan’ın 41 ve Türkiye’nin 61. sırada olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı: “Macaristan maçında iyi bir taktikle oynayarak 2-1 kazandık. Play-off için 1 puan almamız yeterli olacak. Şansımız yüksek. Macaristan da üstün olsa da kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak iyi bir performans sergileyeceğiz.”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Necla Güngör Kıragası’nın İsviçre Maçı Değerlendirmesi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin