1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın NATO Zirvesi Açıklamaları

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın NATO Zirvesi Açıklamaları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi için ABD’nin başkenti Washington’a seyahat etti. Üç günlük zirve boyunca birçok ülkenin lideriyle görüşen Erdoğan, dünyaya önemli mesajlar iletti.

Açıklamalarda Bulundu

ABD’deki diplomatik temaslarının ardından Türkiye’ye dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçakta gazetecilere açıklamalarda bulundu.

F-16 Sorunu

Bir gazeteci tarafından F-35 meselesi ve F-16’larla ilgili sorulan bir soruya karşılık Erdoğan, “Bizim buradaki önceliğimiz F-16 talebimizin karşılanması. Alt kümelerde farklı durumlar olabiliyor ama biz oradaki parasal ilişkileri pek gündeme almak istemiyoruz.” yanıtını verdi.

“Biden Sorunu Çözeceğini Söyledi”

Erdoğan, ABD Başkanı Biden ile yaptığı görüşmenin detaylarını paylaşarak, “ABD Başkanı Biden, ‘3-4 hafta içerisinde F-16 sorununu çözeceğim’ dedi. Bizim için önemli olan F-16 konusudur. Bize ulaşacak olan uçaklar ve parçaları ile teknik kadrolarımızın bu konuda yeterli olduğunu belirtti.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın NATO Zirvesi Açıklamaları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin