1. Haberler
  2. Spor
  3. Sivasspor Kaptanı Uğur Çiftçi: Hedeflerimize Ulaşmak İçin Mücadele Ediyoruz

Sivasspor Kaptanı Uğur Çiftçi: Hedeflerimize Ulaşmak İçin Mücadele Ediyoruz

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivasspor Kaptanı Uğur Çiftçi: “Hedeflerimize Ulaşmak İçin Mücadele Ediyoruz”

Sivasspor Kaptanı Uğur Çiftçi:

Sivasspor’un kaptanlarından Uğur Çiftçi, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İhlas Haber Ajansı’na özel açıklamalarda bulundu. 32 yaşındaki deneyimli oyuncu, takımın hedeflerine ulaşmak için verdikleri mücadeleyi ve Avrupa hedeflerini değerlendirdi.

“Sivasspor Devamlı Hedefi Olan Bir Kulüp”

Uğur Çiftçi, yeni sezona çift idmanlarla hazırlandıklarını belirterek, “Her sezon olduğu gibi bu sezon da yeni başladı. 2024-2025 sezonu inşallah hayırlı bir sezon olur. Öncelikle kazasız, sakatlıksız, belasız ve hedeflerine ulaşan bir Sivasspor olur. Yeni gelen arkadaşlarımız var ve onlar uyum süreci yaşamıyorlar, çünkü burası aile gibi bir kulüp. Her sezon zorlu ama Sivasspor zaten devamlı hedefi olan bir kulüp ve hedefi olan bir takım. İnşallah bu hedeflere ulaşabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapıp bu hedeflere ulaşacağız.” şeklinde konuştu.

“Avrupa İçin Elimizden Geleni Yapacağız”

Avrupa hedefine ilişkin Çiftçi, “Avrupa hedefini şuan konuşmak çok erken. Daha yeni başladık sezona. Avrupa’ya gidebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi.

“Kanımın Son Damlasına Kadar Mücadele Ederim”

Kendi hedefleriyle ilgili konuşan Sivasspor kaptanı, “Sivasspor benim için ayrı bir kulüp. Sivas’ta olup, Sivas’ta oynadığım bir kulüp hem de benim kendi şehrim. O yüzden elimden gelenin en iyisini verebilmek için kanımın son damlasına kadar hem mücadele ederim, çok koşarım.” ifadelerini kullandı.

“Taraftarımız İtici Gücümüz”

Sivasspor Kaptanı Uğur Çiftçi: Hedeflerimize Ulaşmak İçin Mücadele Ediyoruz

Çiftçi, kırmızı-beyazlı taraftarlara destek çağrısında bulunarak, “Taraftarımız bizim itici gücümüz. Onlar da yanımızda olursa, desteklerlerse inşallah hep birlikte Avrupa’yı tekrardan yaşarız.” şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sivasspor Kaptanı Uğur Çiftçi: Hedeflerimize Ulaşmak İçin Mücadele Ediyoruz
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin