1. Haberler
  2. Spor
  3. İngiltere EURO 2024 Finaline Yükseldi

İngiltere EURO 2024 Finaline Yükseldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) yarı finalinde Hollanda’yı 2-1 mağlup ederek finale yükselen İngiltere Milli Takımı, teknik direktör Gareth Southgate önderliğinde büyük bir performans sergiledi. Southgate, takımının İspanya karşısında şampiyonluğa ulaşmak istediklerini açıkladı.

“Hedefimiz Şampiyonluk”

Southgate, “Buraya turnuvayı kazanmaya geldik. Oyuncularım maç içerisinde çok doğru kararlar aldı. Kalite ve karakter açısından oyuncularımla gurur duyuyorum. Ortaya koyduğumuz oyun beni çok memnun etti.” ifadelerini kullandı.

“Daha İyisini Yapmaya Çalışacağız”

Turnuva boyunca eleştirilere maruz kalan İngiltere Teknik Direktörü, “Her şeyi doğru yapamadım, ancak önemli olan gelecek maçlarda daha iyisini yapmaya çalışmak.” dedi.

Koeman: “Penaltı Tartışmalıydı”

Koeman:

Hollanda’nın Teknik Direktörü Ronald Koeman, maçta tartışmalı bir VAR kararı sonucu verilen penaltıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Koeman, “Bence penaltı olmamalıydı. Topa vurdu ve kramponlar temas etti. Doğru dürüst futbol oynayamadığımızı ve bunun VAR’dan kaynaklandığını düşünüyorum. Bu durum futbola zarar veriyor.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İngiltere EURO 2024 Finaline Yükseldi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin