1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Oppo yeni ekran altı kamera teknolojisini tanıttı!

Oppo yeni ekran altı kamera teknolojisini tanıttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni teknoloji kameranın kameranın üstündeki alan da dahil olmak üzere çok daha iyi bir ekrana izin veriyor. Oppo, bulanıklığı ve parlamayı azaltmak için çeşitli algoritmalar da geliştirdiğini ve uyguladığını aktarıyor.

Oppo, akıllı telefonlarda ekran altı ön kameralarını sergileyen ilk markalardan biriydi ve 2019’un sonlarında bu teknolojinin diğer markalara ulaşmasını sağladı. O zamandan beri ZTE’nin bu teknolojiye sahip iki cihaz çıkardığını gördük, Samsung’un bunu yakında Galaxy Z Fold 3 ile karşımıza çıkartması bekleniyor.

Oppo nihayet yeni nesil ekran altı özçekim kamera teknolojisini ortaya çıkararak ‘yeni akıllı telefonuna’ bir adım daha yaklaşmış oldu. Ekran altı kamera teknolojinin kendi içinde bazı sorunları da bulunuyor. Zamanla çekim kalitesinin bozulduğuna dair kanıtlar bulunuyor ve pek çok kişi telefonlarının ekranlarını kırıyor. Bu sebeple ekran altına yerleştirilen kameranın da zarar görmesi oldukça yüksek.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Oppo yeni ekran altı kamera teknolojisini tanıttı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin