1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. PUBG Mobile’a Tesla otomobillerinin geldiği yeni güncelleme

PUBG Mobile’a Tesla otomobillerinin geldiği yeni güncelleme

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PUBG Mobile 1.5 güncellemesi olarak adlandırılan yeni güncellemeyle oyunseverler artık Tesla’nın efsane otomobillerini kullanabilecek. Tesla ile kurulan iş birliği ile oyuna dahil olan yeni otomobiller, oldukça iyi görünüyor. Öte yandan iki dev markanın bu ortaklığı, teknolojinin geldiği son noktayı temsil eden iki markayı bir araya getirmeyi amaçlıyor, şeklinde açıklanmıştı. 

PUBG MOBILE YENİ GÜNCELLEMESİNİ ALDI

Bu güncelleme ile Erangel haritasına eklenen Tesla detayı kullanıcıların karşısına şu şekilde çıkıyor: Tesla fabrikası olarak oyuna dahil olan marka, oyunculara Model Y’nin üretimini yaptırıyor. Ardındın kullanıcılar isterlerse bu aracı kullanabiliyor. Otomobilin kendine has özellikleri de oyuna dahil edilmiş. Örneğin otoyoldayken oto pilot moduna geçilebiliyor. 

Oyuna şu anda sadece Model Y kullanımdayken ilerleyen günlerde Tesla’nın Cybertruck ve Roadster dahil olacak gibi görünüyor. Zira oyunun resmi basın görsellerinde şu anda oyunda olmayan Tesla’nın Cybertruck ve Roadster gibi araçlar da yer alıyor. Yani ilerleyen günlerde bu araçlar da oyuna dahil olacak. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
PUBG Mobile’a Tesla otomobillerinin geldiği yeni güncelleme
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin