1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Huawei Türkiye pazarı için bir dizi yeni ürünü tanıttı!

Huawei Türkiye pazarı için bir dizi yeni ürünü tanıttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni cihazlarını piyasaya sürmeye devam eden Huawei, Türkiye için yeni ürünlerini tanıttı. Global olarak tanıtılan ancak Türkiye pazarına giriş yapacak ürünleri de karşımıza çıkartan Huawei, FreeBuds 4 için özellik ve fiyat bilgisi de paylaştı. Şirketin 2019 yılında yaşadığı sorun sebebiyle geliştirdiği HarmonyOS yazılımı hakkında detaylar verildi. 

HarmonyOS’a ek olarak kablosuz formda olarak tasarlanan FreeBuds 4 de gözler önüne serildi. Öte yandan tablet pazarında da iddialı olan Huawei, MatePad 11’i ve yeni akıllı saat modeli Watch 3’ü de tanıttı. 

HUAWEI FREEBUDS 4 ÖZELLİKLERİ

Önceki serilerle tasarım olarak aynı olan kulaklık, oval şarj haznesiyle bizleri karşılıyor. 14.3 mm dinamik ses sürücüsüyle donatılan kulaklık, aynı zamanda Bluetooth 5.2 teknolojisine de sahip. Bu sayede hızlı bir bağlantı sunan cihaz, 4 saatlik bir kullanım sunuyor, şarj haznesiyle beraber 22 saate kadar kullanım sunuyor. 

 

HUAWEI WATCH 3 ÖZELLİKLERİ

Akıllı saat tarafında dikkat çeken Huawei, Watch 3 serisini tanıttı. Bu cihaz AMOLED ekranla geliyor ve 60hz ekran yenileme hızına sahip. Tasarımsal olarak kendi çizgisini bozmayan firma, klasik saatlerden farklı görünmeyen ürünün uyku takibi yaptığı, SpO2 ölçebildiği ve sıcaklık sensörünün bulunduğunu belirtelim. 

Cihazda eSIM desteği sunuluyor ve normal bir kullanımla 5 ila 7 gün kullanılabiliyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Huawei Türkiye pazarı için bir dizi yeni ürünü tanıttı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin