1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. iPhone 13’ün daha önce görülmemiş bir rengi sızdırıldı!

iPhone 13’ün daha önce görülmemiş bir rengi sızdırıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple’ın en son telefon serisi olan iPhone 13, hakkında sızıntılar durmak bilmiyor. Daha önce de LeaksApplePro tarafından sızdırılan görüntüde iPhone 13 Pro’nun en net hali görülüyordu.

YENİ RENKLİ iPHONE 13 OLDUKÇA FARKLI GÖRÜNÜYOR

Şimdi ise çapraz kamera lensi kurulumu ile bizleri turuncu tonlarında bir iPhone 13 karşılıyor. Daha önce görmediğimiz bir renk ile sızdırılan telefon, gerçekten de dikkat çekecek gibi duruyor. Apple özellikle renk konusunda iPhone 13 serisinde iddialı olacak, zira pembe tonlarında da bir iPhone 13’ün sızdırıldığını görmüştük. 

Twitter hesabı üzerinden yeni iPhone 13 rengini paylaşan Ian Zelbo, daha önce de farklı detaylarıyla telefon serisine bakış atmamızı sağlamıştı. 

 

Apple yıllardır benzer renkler üzerinden giderken, iki yıldır kullanıcılarına yeni seçenekler sunuyor. Yeni iPhone serisinde en önemli detaylardan biri de kesinlikle çentiğin küçülecek olması. Öte yandan daha kompakt bir tasarım ile bizleri karşılayacak olan Apple, iPhone 13 ile bizleri şaşırtabilir. 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
iPhone 13’ün daha önce görülmemiş bir rengi sızdırıldı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin