1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Sağlığınızla ilgili sorularınızı uzmanından, evden çıkmadan öğrenin

Sağlığınızla ilgili sorularınızı uzmanından, evden çıkmadan öğrenin

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzman doktorlarla sesli, yazılı ve görüntülü konuşma fırsatı

Özellikle pandemi döneminde sağlık konusundaki tedbirlerimizi arttırırken, sağlıklı bir yaşam için uzman desteğine ulaşmak da büyük önem kazandı. Evden çıkmadan, uzmanına danışmak isteyenlere büyük bir kolaylık sağlayacak AXA Doktor Danışma Hattı, bu noktada herkes için hızlı bir sağlık danışma hizmeti sağlıyor.

Dilediğiniz her an uzman desteği yanınızda!

AXA’dan tamamlayıcı sağlık sigortası Sağlığım Tamam veya Özel Sağlık Sigortanız varsa Doktorla Görüntülü Konuş bölümünden her branşta, uzman doktorlar ile randevulaşarak görüntülü sağlık danışmanlık hizmeti alabilir ya da Doktorla Görüş bölümünden telefon bağlantısı ile 7 gün 24 saat destek alabilirsiniz.

Herkes için ücretsiz sağlık uygulaması

AXAFit mobil uygulaması üzerinden Doktora Yaz bölümü ile 7 gün 24 saat ücretsiz olarak doktorlarla mesajlaşabilir, fotoğraf gönderebilir ve tahlillerinizi paylaşabilirsiniz. AXAFit uygulaması ile ücretsiz olarak günlük egzersizlerinizi yapabilir, kalorilerinizi rahatça takip edebilir, su içme hatırlatıcısı, gibi birçok özellikten de ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Uzmanına danışmak artık çok kolay

Bunların yanı sıra ücretsiz diyetisyen ve psikolojik danışma hizmetleri de AXA Sağlığım Tamam sağlık sigortası ile sizlerle. AXAFit uygulaması ya da 0850 250 99 99 numaralı hattan dilediğiniz an kolayca bu hizmetten yararlanabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayın.

 

Bu bir ilandır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sağlığınızla ilgili sorularınızı uzmanından, evden çıkmadan öğrenin
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin