1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Apple WWDC 2021 etkinliği için tarih duyurdu!

Apple WWDC 2021 etkinliği için tarih duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple’ın her yıl merakla beklenen etkinlikleri arasında yer alan WWCD, bu yıl 7 Haziran ve 11 Haziran tarihleri arasında çevrim içi olarak gerçekleştirilecek.

Memoji karakterleriyle paylaşılan etkinlik tarihinde önemli bir detay bulunuyor. Gözlük takan karakterlerin camlarına bazı yansımalar geliyor. Bu yansımalar basit bir gözlük camı yansıması mı yoksa, Apple’ın geliştirdiği söylenen akıllı gözlüğüne bir gönderme mi?

APPLE’IN YENİ ETKİNLİĞİNDE BEKLENTİLER BÜYÜK

Bu soruların cevapları için açıkçası haziran ayını beklememiz gerekiyor ancak arada geçecek aylarda da bazı detaylar karşımıza çıkabilir. Bunun yanı sıra etkinlikte iOS 15, macOS 12 ve watchOS 8 tanıtılacak.

Kullanıcılara sunulacak bu yeni sürümlerde nelerin yeni olacağını bizlere aktaracak olan Apple, heyecanlandırıyor zira iOS 15 ile önemli yeniliklerin gelmesi bekleniyor. Geçen yıl etkinlikte Mac’ler için Apple M1 işlemcisini gün yüzüne çıkartmıştı. WWDC 2020’de karşımıza farklı detaylar çıkmış ve özellikle iOS 14 ile gelen yenilikler üzerinde durulmuştu. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Apple WWDC 2021 etkinliği için tarih duyurdu!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin