1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Chanel’den yeni makyaj uygulaması: Lipscanner

Chanel’den yeni makyaj uygulaması: Lipscanner

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güzellik markalarının yeni pazarlama stratejisi teknoloji oluyor. Bu yolla yeni ürünlerini daha satışa çıkmadan mobil uygulamalar sayesinde müşterilerinin denemesini sağlayan güzellik firmaları, böylelikle görünürlüklerini artırıyor. Bu noktada daha önce L’Oréal ve Benefit gibi markaların benzer uygulamalara başvurduğunu görmüştük. 

Chanel tarafından da benzer bir hamle geldi. Yapay zekayı kullanan mobil uygulama sayesinde beğenilen bir ruj rengi olursa, bu uygulama sayesinde rujun rengini ve modelini bulmak mümkün hale geliyor.

Hatta yalnızca ruj olmasına gerek yok aynı zamanda çok beğendiğiniz bir rengin ruj tarafındaki karşılığını da bu mobil uygulama sayesinde bulabiliyorsunuz. Farklı yüzey ve tonlar için eğitilen yapay zeka bu noktada 400’den fazla ürünü içeriyor. 

Bu mobil uygulama temelde beğenilen renkleri, kullanıcıların karşısına makyaj malzemesi olarak çıkartıyor. 

Daha önce de Perso ruj hazırlama haznesi bu noktada akıllara geliyor. Zira burada istediğiniz renklerde ruj yapmaya olanak sağlayan bir düzenek bulunuyordu. Kozmetik ve güzellik alanına teknolojinin de girmesiyle insanların karşısına pek çok olanak sunuluyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Chanel’den yeni makyaj uygulaması: Lipscanner
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin