1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Sonos kendi kulaklık modelini geliştiriyor: Nasıl görünecek?

Sonos kendi kulaklık modelini geliştiriyor: Nasıl görünecek?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sonos’un uzun bir süredir kendi kulaklık modeli üzerinde çalıştığı söyleniyor. Buna ek olarak şirketin yeni kulaklık modeli için eski alınan patentlerin de devreye gireceği ve bu sayede kulaklığın şekilleneceği söyleniyor. 

Sonos imzalı kulaklık için tasarım çizimleri ortaya çıktı

Kulaklığın USB C bağlantısına sahip olduğu ve bu noktada 3.5 mm’lik jak çıkışının olduğu görülüyor. Aynı zamanda tasarıma dahil edilen fiziksel düğmeler şarkıların kontrolünü sağlayacak. Buna ek olarak Sonos’un dokunmatik kontroller için de bir çalışma yaptığı da aktarılıyor. 

Alman Patent Ofisi tarafından çizimleri paylaşılan kulaklığın tasarımı ‘çok da anlaşılmıyor’ yine de fikir vermesi açısından oldukça önemli. The Verge tarafından basına servis edilen çizimlere ek olarak bu yeni kulaklık modelinde yanı zamanda Sonos markalı hoparlörlerden müzikleri aktarmanın mümkün olacağı belirtiliyor.

FCC dosyasında da görüldüğü üzere, Sonos’un önümüzdeki ay daha küçük bir Bluetooth hoparlörü duyurması bekleniyor. Öte yandan bu tanıtım ile kulaklıklar hakkında detaylar ortaya çıkabilir. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sonos kendi kulaklık modelini geliştiriyor: Nasıl görünecek?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin