1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Samsung Galaxy Z Fold 2 özellikleri sızdırıldı!

Samsung Galaxy Z Fold 2 özellikleri sızdırıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
ABONE OL

Samsung’un prestij ve yenilikçi tasarım anlamında öne çıkan katlanabilir telefonlarının yeni modeli olan Samsung Galaxy Z Fold 2’nin teknik özellikleri sızdırıldı. Ortaya çıkanlara göre yeni model yalnızca yenilikçi tasarımı ile değil, güçlü özellikleriyle de ön planda olacak.

Orataya attığı iddiaların doğruluğu ile bilinen Max Weinbach tarafından açıklananlara göre, Samsung Galaxy Z Fold 2 Samsung’un Unpacked etkinliğinde tanıtılmayacak.

Bunun nedeni ise yeni model için hazırlanan sistemsel tasarımın henüz tamamlanmaması.

Ultra ince cam ile korunacağı ve 6.23 inç boyutunda ekrana sahip olacağı söylenen model için, Güney Koreli kaynak ETNews tarafından bu iddiaların doğru olmadığı açıklanmıştı

Yeni bilgilere göre, 7.7 inç boyutunda Super AMOLED (Y-OCTA) ekrana sahip olması planlanan Galaxy X Fold 2, 120 Hz ekran tazeleme oranına sahip olacak.

Yeni modelde, parmak izi okuyucusu ekran üstünde değil de yan tarafında bulunacak.

Ön kamerada 10 MP çözünürlük sunan Galaxy Z Fold 2, arka tarafta ise üç farklı lense sahip olacak. Bu lensler; 12 MP geniş açı, 12 MP ultra geniş açı ve 64 MP telefoto lens olacak. Benzer dizilim Galaxy S20’de de vardı.

15W kablosuz hızlı şarj ve 15W kablısuz ters şarj desteği ile gelen Galaxu Z Fold 2, 4365 mAh bataryaya ve 25W hızlı şarj desteğine sahip olacak.

Snapdragon 865 Plus işlemcisinden güç alacağı iddia edilen Galaxy Z Fold 2, 256 ve 512 GB’lık depolama seçenekleri ile gelecek. Tüm bunların yanı sıra 5G teknolojisinin de yer alacağı belirtiliyor.

Tabi, bunların hepsi şu an için ortaya atılan iddialar. Samsung tarafından resmi açıklama yapılmadığı sürece emin olmak elde değil.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Samsung Galaxy Z Fold 2 özellikleri sızdırıldı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin