1. Haberler
  2. Spor
  3. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Çeyrek Finalinde A Milli Futbol Takımı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Çeyrek Finalinde A Milli Futbol Takımı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde A Milli Futbol Takımı, Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda büyük bir heyecana sahne oldu. Rakip olarak Hollanda ile karşılaşan milliler, mücadelenin ilk yarısını 1-0 önde tamamlamayı başardı. Ancak ikinci yarıda yedikleri gollerle sahadan 2-1 mağlup ayrılarak turnuvaya veda etmek zorunda kaldılar. Ay-yıldızlılar, çeyrek finalde elenerek hedefledikleri şampiyonluk yolunda üzücü bir sonuçla karşılaştılar.

A Milli Futbol Takımının Turnuva Performansı

A Milli Futbol Takımının Turnuva Performansı

Şampiyonada F Grubu’nda mücadele eden A Milli Futbol Takımı, Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile karşılaştı. Grubu 6 puanla ikinci sırada tamamlayarak adını bir üst tura yazdırmayı başardı. Son 16 turunda karşılaştığı Avusturya’yı 2-1’lik skorla geçerek çeyrek finale yükselen milliler, büyük bir heyecan ve umutla turnuvaya devam etmişlerdi.

Kaptan Hakan Çalhanoğlu’dan Kenan Yıldız’a Destek

Turnuvada elenen milli takımın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, genç oyunculardan Kenan Yıldız’a destek vermek amacıyla anlamlı bir paylaşımda bulundu. Kenan Yıldız’ın son dönemde sergilediği performansla eleştirilere maruz kalmasına rağmen, Hakan sosyal medya hesabından onun fotoğrafını paylaşarak “Gururumuz” notuyla destek mesajı iletti. Bu paylaşım, futbolseverler tarafından büyük bir ilgi ve tebrikle karşılandı, kısa sürede binlerce beğeni aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Çeyrek Finalinde A Milli Futbol Takımı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin