1. Haberler
  2. Spor
  3. 2023 Kanada Açık Tenis Turnuvası Final Sonuçları

2023 Kanada Açık Tenis Turnuvası Final Sonuçları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanada Açık Tenis Turnuvası’nın tek erkekler finalinde, dünya sıralamasında 6. sırada yer alan Rus tenisçi Andrey Rublev ile Avustralyalı raket Alexei Popyrin karşı karşıya geldi. Müsabaka, Montreal’deki ünlü IGA Stadı’nda gerçekleşti. Popyrin, rakibini bir saat 29 dakikada 6-2 ve 6-4’lük setlerle mağlup ederek, kariyerinin ilk Masters zaferini elde etti. Bu zafer, Popyrin’i turnuvaya 62. sıradan katıldığı için büyük bir sıçrama yaparak, dünya sıralamasında 23. sıraya yükseltti.

Kadınlar Finalinde Pegula’nın Zaferi

2023 Kanada Açık Tenis Turnuvası Final Sonuçları

Toronto’daki Sobeys Stadı’nda gerçekleştirilen tek kadınlar finalinde ise dünya sıralamasının 6. sırasında bulunan ABD’li tenisçi Jessica Pegula, bir başka Amerikalı rakibi Amanda Anisimova ile mücadele etti. Bu çekişmeli karşılaşma, toplam 1 saat 27 dakika sürdü. Pegula, setleri 6-3, 2-6 ve 6-1’lik skorlarla kazanarak maçı 2-1’lik üstünlükle tamamladı. Böylece Pegula, Kanada Açık’ta üst üste ikinci kez şampiyonluk elde ederken, kariyerinin üçüncü Masters zaferini de kutladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
2023 Kanada Açık Tenis Turnuvası Final Sonuçları
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Otuz Dört - Dünya'dan Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin